Tartalomhoz ugrás

Március 8 A Legjobb Napod - Lurdy ház

Az idei nőnap különleges alkalom a Niky Strasszdesign számára. Most először készülünk divatbemutatóval e jeles alkalomra. Úgy érezzük, hogy a csillogás mindenkinek jár, és ezért olyan kollekciót alkottunk, mely mindenkinek elérhető és saját elképzelés szerint alakítható, díszíthető.
Hogyan született meg a kollekció?

Évek óta foglalkozunk ruhadíszítéssel. Főként a hozzánk érkező kész ruhákat díszítjük, legyen szó esküvői ruháról, fellépő ruháról, vagy egy különleges alkalomra készült alkalmi öltözetről.
Sokszor fordul elő, hogy a hölgyeknek gondot okoz megtalálni azt a ruhadarabot, amely egyszínű, nem díszített és megfelelő anyagból készül ahhoz, hogy strasszdíszítést helyezzünk el rajta. Ezért úgy gondoltuk, hogy alkotunk egy olyan egyszerű ruhakollekciót (topok, felsők, tunikák és persze a kedvencünk, a kis fekete ruha), melyből bárki kiválaszthatja azt az alapdarabot, melyből pompázatosan csillogó öltözetet varázsolhatunk.Kiket céloz meg ez a kollekció?

Elsősorban azokat a hölgyeket szeretnénk megszólítani, akik szeretik az egyszerű, de mégis különleges öltözeteket. A kollekció ruhadarabjai minden alkatra és minden méretre választ nyújtanak. Tudjuk, hogy milyen sokunknak okoz gondot a megfelelő méretű ruha megtalálása, különösen, ha túl kicsi vagy éppen túl nagy méretet keresünk. Nos, mi szeretettel várjuk az olyan hölgyeket is, akik alkatuk miatt pont ezzel a problémával küzdenek. Számukra is kínálunk elegáns, csinos és előnyös megoldásokat. XS-től 3XL-ig bárki csinos és csillogó lehet!
Természetesen a csillogás nem csak a színház világában és az éjszakai életben megengedett. A strasszoknak fontos szerepük van a hétköznapjaink öltözködésében is, ezért olyan felsőket alkottunk, melyeket munkába vagy szórakozáshoz is fel lehet venni és boldogan lehet viselni.A ruhákon kívül mit láthatunk még a bemutatón?

Nemrég ismerkedtünk meg Hajas Annamáriával, ő az Elegannie táskák alkotója. Nyugodtan mondhatom, hogy lelki társként egészítjük ki egymást. Annamari táskái nagyon jól harmonizálnak a Niky Strasszdesign ruháival. Színben, díszítésben és stílusban tökéletes összhangot mutatnak. Ezeket a táskákat is meg lehet csodálni a Március 8-i bemutatón.Mi a kollekció különlegessége?

Őszintén szólva nem egy hagyományos értelemben vett ruhakollekcióról beszélünk. Célunk nem az volt, hogy kész megoldásokat kínáljunk. Tapasztalataink szerint a hölgyek fantáziája és igénye annyira szerteágazó, hogy egy adott színű és mintázatú modell keretei közé nem lehet beszorítani. Ezért, kihaszánálva a strasszozásban összegyűjtött tapasztalatainkat, úgy gondoltuk, hogy az üzletünkben felsorakoztatjuk a ruhadarabokat díszítés nélkül. Minden egyes ruhadarabhoz többféle díszítést készítünk, de nem helyezzük fel a ruhákra, hanem amikor valaki eljön hozzánk és felpróbálja a ruhát, felsőt vagy bármilyen más modellt, a tükör előtt hozzáilleszthet termérdek különböző strasszmintát, és a neki legjobban tetszőt helyezzük el a ruhán. Persze, ha az illető hölgy a kész minták közöttnem talál számára megfelelőt, akkor egyedi mintakészítésre is lehetőség nyílik.

A március 8-án bemutatott ruhák színe meglehetősen sötét. Miért?

Mint már mondtam, alap ruhadarabokkal szerettünk volna dolgozni. A fekete szín az egyik legkedveltebb szín a hölgyek körében, és a strasszok szempontjából is nagyon előnyös, mivel a fekete alapszínen a strasszkövek csodaszépen csillognak és láthatóak. 
Ezek a ruhák színpadon fognak csillogni, és azt szeretnénk, hogy mindenki jó lássa a mintákat.
Azonban nem csak fekete ruhákat mutatunk be, hanem piros és beige színű ruhadarabok is színpadra kerülnek.


Miért éppen ezen a rendezvényen mutatják be a kollekciót?

A válasz nagyon egyszerű. A Lurdy Konferenciaközpont rendezvényein már többször is részt vettünk az elmúlt években, most úgy érzem, hogy a kapcsolatunk személyesebbé vált és egy baráti beszélgetés kapcsán merült fel az ötlet, hogy egy strasszminta kollekcióval résztvennénk a rendezvényen. Meg kell, hogy mondjam, hogy a döntés önmagába kevés lett volna a divatbemutató megrendezéséhez, mert a ruhákon kívül rengeteg dologra van még szükség ahhoz, hogy egy ilyen rendezvényen méltó képpen megjelenjünk.
Barátaink a Sütő Enikő Modelliskolából hozzáadják mindazt, ami a bemutatóhoz elengedhetetlen. Csodaszép modellek, őrületes divatshowt varázsolnak a színpadra.


A divatbemutatón felvonultatott ruhadarabokat hol lehet megvásárolni?

A rendezvény napján meg lehet nézni, fel lehet próbálni a ruhákat. Az elkészült darabok azonnal megvásárolhatók, vagy megrendelhetők.
A Niky Strasszdesign stábja mindig felkészülve érkezik az ilyen rendezvényekre. Visszük magunkkal a felszerelést: a hőprést, a ruhákat, pólókat és a strasszmintákat. A rendelkezésre álló kínálatból bárki kiválaszthat magának egy strasszmintát, amit ott helyben fel is helyezünk neki a kiválasztott pólóra, ruhára.
Persze egy ilyen rendezvényre nem tudjuk a teljes kínálatunkat magunkkal vinni, ezért a felmerülő igényeket a rendezvény után az Izabella utca 68/a-ban található Stúdiónkban várjuk hétfőtől péntekig.

Niky Strasszdesign Stúdió

1064. Budapest, Izabella u. 68/a
06 30 52 015 52
Vissza a tartalomhoz